egypt travel tours vacation grouptrips
egypt travel tours vacation grouptripsegypt travel tours vacation grouptrips
Privé Tours en Groepsreizen door het Oude Egypte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
egypt travel tours vacation grouptrips

 

OVER ONS

"Egypt Explore" is een samenwerking tussen verschillende mensen uit de toerisme wereld in Egypte en touroperator BlueSky Holiday Design in Nederland.

Wij hebben allemaal jaren ervaring in reizen, reisbegeleiding en reis management.

Omdat we in Egypte wonen, in Egypte hebben gewoond en/of Egypte zien als ons favoriete bestemming, zijn we DE specialisten voor Egyptische groepsreizen en privé trips.

We kennen het land van achter naar voren. Dus, bij ons ben je altijd in goede handen en we zullen er derhalve dan ook alles aan doen om je vakantie perfect te maken!

Egypt-Explore's HQ's:
sinai desert safari diving travel trip holiday dahab egypt sinai desert safari diving travel trip holiday dahab egypt
Emad Angie

Emad is afgestudeerd aan de Al Alson Universiteit voor Tourisme en Hotel Management. Hij is ook een voormalig reisleider voor "Imaginative Traveller" (meer dan 10 jaar ervarin!). Emad is nu eigenaar van een bar/club in Dahab.

Emad staat aan de Egypt-kant van onze reizen. Op je vakantie zal hij één van de contactpersonen zijn, en je zal hem wellicht tegenkomen in Dahab.

Angie is een afgestudeerd antropologe en is, sinds 2006, eigenaar van touroperator BlueSky Holiday Design. Ze heeft de wereld rondgetrokken en heeft 4 jaar in Egypte gewoond. Angie is ook een voormalig reisleider.

Angie staat aan de administratieve-kant van de reizen. Je zult haar ontmoeten als je vragen stelt of je vakantie boekt. Je kan haar ook tegen komen op een van haar vakanties.

 

© BlueSky Holiday Design
2006-2013

Egypt Explore is deel van BlueSky Holiday Design